10 Şubat 2016 Çarşamba

Hadi bakalım

Nasıl soyunduğunuza bakarak karakter tahlili yapmak mümkünmüş bende bunu geçenlerde öğrendim.

Yurt dışında bir anket sitesinde yapılan bir araştırmaya göre;
Eğer kıyafetlerinizi çıkarıp sağa sola fırlatıyorsanız siz arkadaş canlısı ve partilemeyi seven hayat dolu birisiniz demekmiş. Etrafın dediklerine çok takmayan kendi düşünceleriyle yaşayan biri.

Eğer her bir kıyafetinizi sırayla ve dikkatlice çıkarıp katlayıp yerine koyan biriyseniz, hayatında çalkantı sevmeyen sakin birisiniz demekmiş. Rutini seversiniz ve bir sorunla karşılaşınca onunla hemen yüzleşip çözen biriymişsiniz.


Tişörtünüzü çıkarıp bir 10 dakika sonra pantolonunuzu çıkarıyorsanız, aşırı derecede öz güvenli ve doğal olarak zeki ve entelektüel biriymişsiniz. Derin düşünüp sorular sormayı işleri karıştırmayı seven biri oluyormuşsunuz ve acele ettirilmeye de gelmezmişsiniz.

Eğer kıyafetlerinizi bir an evvel çıkarıyorsanız, başkaları hakkında endişeleriniz var demekmiş ve sizden ne beklediklerini önemseyen biri oluyormuşsunuz. Ailesine bağlı ve meşgul biri olduğunuz anlamına geliyormuş.

Eğer önce yüzük, bilezik kolye saat gibi şeyleri çıkarıp sonra soyunuyorsanız; sıcak kanlı, hassas, düşünceli ve diğer insanlara önem veren biri olduğunuz çıkarımı ortaya çıkıyormuş.

Bide şey var her seferinde farklı soyunan, bu konuda rutini olmayan biriyseniz meraklı ve ilginç birisiniz demekmiş. Risk almayı ve macerayı sevdiğiniz anlamına geliyor muş
Eğer biri gömleğini, kravatını, boxerını çıkarıp ve daha sonra üzerine jartiyerini ve yüksek topuklu ayakkabısını geçirirse, büyük ihtimalle burada kısa süre içinde polisle başı belaya girebilecek bir bireyden söz ediyoruz. :D

Bu da benden elbiseleriniz yırtarak ve hızlı bir şekilde çıkarıyorsanız; ya uzun yıllardır beklediğiniz fırsat elinize geçmiştir. Kaçırmak istemiyorsunuzdur, ya da üzerinizdekiler yanıyordur.

Sonuç olarak toparlamak gerekirse nasıl soyunursanız soyunun ya dağınık bir serserisiniz ya da takıntılı birisiniz. Ben bu anketten bunu anladım.

2 yorum: